CAMERANU: MEER LEREN VAN ANDERE BEELDMAKERS

VAN SMARTPHONE-FOTOGRAAF TOT PROFESSIONAL

Voor een grote online webwinkel als CameraNU wordt de afhankelijkheid van SEA erg groot. Hierdoor vindt de concurrentie met name plaats op prijs. Hoe zorg je er dan voor dat je een groter loyaal en betrokken eigen publiek ontwikkelt? Hoe krijg je het voor elkaar dat er meer bezoekers komen, die langer blijven, vaker terugkomen en meer besteden?

In de content voor CameraNU hebben we – op basis van data – vooral de focus gelegd op het vinden van nieuw publiek. Nieuw publiek dat het leuk vindt om beelden te maken, al dan niet met speciale apparatuur. Publiek dat, geïnspireerd door aantrekkelijke hero-content, aan de slag gaat met praktische help-content. Zodat het kan doorgroeien en nog mooiere beelden wil maken, mét speciale apparatuur. Uit Google Trends-onderzoek en de uitgewerkte publieksreizen kwam naar voren dat het thema ‘Buiten op pad’ relevant is in de zomermaanden. Hierop hebben we de formats toegespitst:

DE PASSIE VAN NATUURFOTOGRAAF MARSEL VAN OOSTEN

Natuurfotograaf Marsel van Oosten heeft onder andere 4 keer de International Photography Award gewonnen en is uitgeroepen tot Wildlife Photographer of the Year 2018. Wat drijft hem in zijn werk? Lees hier het volledige item.

BEELDRECEPT: NACHTFOTOGRAFIE

Vorig jaar was natuurfotograaf Marsel van Oosten in Namibië en Botswana om nacht-timelapses te maken. Hij vertelt over zijn werkwijze, geeft tips en benoemt handige tools. Lees hier het volledige item.

TIPS VOOR NATUURFOTOGRAFIE

In zijn blog geeft natuurfotograaf Marsel van Oosten 6 tips waarmee het publiek direct aan de slag kan met het maken van de mooiste dier- en natuurfoto’s. Lees hier de tips van Marsel.

DOWNLOAD: ONLINE WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE

De whitepaper natuurfotografie – te downloaden als PDF – staat vol met tips van fotograaf Marsel van Oosten, videomaker Awi Rabelista Nijhof en natuurfotograaf Johan van der Wielen. Download de whitepaper hier.

MEER VIDEO’S: FILMMAKER AWI RABELISTA NIJHOF

Ook onze collega Awi komt aan het woord in een aantal video’s. Zo reisde hij onlangs naar het Himalaya-gebergte om stompneusapen in het wild te filmen. In Beeldrecept vertelt hij over diverse filmtechnieken. Lees hier het volledige item.

Over cameranu

CameraNu is een grote online webwinkel in foto- en video-apparatuur. Liefhebbers, amateurs en professionals: iedereen kan er terecht voor advies, blogs, verhalen, inspiratie en natuurlijk aankoop van cameramaterialen. Ze hebben allemaal iets gemeen: hun passie voor beeld.

OOK AAN DE SLAG MET JOUW CASE?

Meer weten over deze contentproductie of samen met ons aan de slag met je eigen case? Onze collega Wieteke Diender is nauw betrokken bij uiteenlopende producties voor diverse organisaties en bedrijven, waaronder CameraNU. Je kunt haar bereiken via: wieteke@thepost.nl

DEEL VIA SOCIAL MEDIA:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin