MEEKIJKEN MET…
CONTENT DIRECTOR ELSE

Het dagelijks werk op ons bureau is erg afwisselend. Maar wat doen we nu precies als bureau voor contentmarketing? In het format ‘Meekijken met’ nemen we je regelmatig mee in de werkweek van een collega. Van account tot art direction, van tekst tot traffic. Deze keer: content director Else. 

MAANDAG:
De week begint met een overleg bij onze klant De Heus, leverancier van diervoeding. Samen met collega Loes ga ik op pad naar Ede. De afspraak staat in het teken van het evalueren van de content van de afgelopen kwartalen, die onder andere over ruwvoer ging. Ook hebben we het over een lopende campagne over jongvee-opfok en over de vraag wat we dit jaar gaan doen. Wordt vervolgd!”

DINSDAG: 

“Vandaag ga ik langs bij Veiligheidsregio IJsselland in Zwolle. We hebben voor deze organisatie een strategie gemaakt en nu ondersteunen we het communicatieteam bij de uitrol van deze strategie. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld het redactieoverleg voorzitten, meekijken bij de briefings van de formats in tekst, beeld of geluid, en helpen met het inhoudelijk invullen van deze formats. Dit doe ik om de week een dagdeel, ook geef ik nog enkele workshops.”

 

WOENSDAG:

“Een kantoordagje. Nadat collega Marloes mij heeft gebriefd, maak ik een plan voor onze opdrachtgever Eelerwoude, voor de arbeidscommunicatie in 2019. Vervolgens ga ik samen met collega Demi aan de slag voor onze klant Sena. We maken teksten en visuals voor op hun website en – nu we toch met 2 disciplines samen zitten – nemen meteen het onderdeel contentmapping mee door diverse pakkende updates te bedenken.”

DONDERDAG:

“Weer op pad! Ik geef een Frankwatching-training in Utrecht bij Meeting Plaza, samen met collega Björn. Het is de workshop Contentmapping, over het vergroten van het bereik en het verlengen van de levensduur van je content. Een superleuke dag met 8 enthousiaste cursisten. Ook een lange dag: de training duurt 8 uur. Moe maar voldaan ga ik met de trein terug naar huis. Tijd voor weekend! Op vrijdagen ben ik namelijk lekker vrij.” 

HEB JE VRAGEN OVER MIJN WERKZAAMHEDEN OF HET WERK ALS CONTENT DIRECTOR?

Neem contact op via: else@thepost.nl.

DEEL VIA SOCIAL MEDIA:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin