Contentmarketing inzichten en trends voor 2023

20 december 2022

Wat gebeurt er op het gebied van contentmarketing in 2023? Het korte antwoord: veel! Wij deden inzichten op uit het afgelopen jaar en kijken vooruit naar trends en veranderingen in 2023. We hebben het over onder andere TikTok, AI, seriematige content en werving van nieuwe collega’s.

TikTok

TikTok groeit in 2023 verder. Marketeers gooien in 2023 hun investering op TikTok nog meer omhoog. Meer dan op alle andere socialmediakanalen. Hoe past dit platform binnen jouw contentstrategie?

Blogs

Blogs verdwijnen niet, ondanks de enorme populariteit van video’s. Blogs worden al jarenlang gebruikt, simpelweg omdat ze werken. Het is natuurlijk een goede manier om je vindbaarheid te vergroten op Google. Blijf dus schrijven! 

Artificial Intelligence (AI)

Elke week komen er weer nieuwe AI tools online, met steeds weer nieuwe mogelijkheden. Het wordt dan ook steeds meer toegankelijk voor iedereen. In hoeverre is AI een vloek of een zegen? 

Collega’s werven

Je bent op zoek naar nieuwe mensen in je team? Met de juiste contentstrategie haal je de juiste mensen binnen. Wees daar waar jouw publiek is. Ideaal om je volgende werknemer te werven. Benieuwd hoe wij dat gedaan hebben? 

Antwoord op deze en andere vragen over inzichten van vorig jaar, en vooruitzichten van dit jaar vind je in onze whitepaper! 

 

 

Contentmarketing inzichten voor 2023

Download de whitepaper via de knop hieronder.

Download de whitepaper! 2.0
The Post is een SIXD' Agency.
Meet SIXD' here.