Meet The Post'ers: Kristjan, filmmaker

21 juni 2023

‘Wat doe je in het dagelijks leven?’ Het is de meest gebruikte openingszin bij smalltalk. Wij vroegen bij onze collega’s nét iets verder door. Dit is onze The Post’er Kristjan.

Hij is filmmaker in hart en nieren en tilt al onze (video)producties naar een hoger niveau. En dan heeft ‘ie ondertussen ook nog tijd om ons te voorzien van versgebakken koekjes. We love Kristjan.

Jouw baan bij The Post…

 “Ik ben filmmaker.”

Zeg ik ‘tofste klus bij The Post’, dan zeg jij…

“Het is echt moeilijk om één project uit te lichten als de allertofste, maar als ik moet kiezen denk ik dat ik voor de FBTO Prinsjesdag-campagne ga. We hebben verder gebouwd op de eerdere reeks video’s en het thema verder uitgebreid door het nog meer lading te geven. En het was ontzettend gaaf om een grappige actie-achtervolgingsfilm te draaien waarin Matthijs met het zorgkoffertje door Den Haag aan het racen is en weg probeert te komen bij de paparazzi. Die uiteindelijk helemaal niet in hem geïnteresseerd bleken te zijn.

Ook hebben we een extra contactmoment gecreëerd, met een spannende zoektocht door het pand van FBTO op het moment dat de nieuwe zorgpolissen bekend worden. Echt een mooie productie in concept en uitvoering."

‘Bureauleven’ betekent voor jou…

“Werken met gemotiveerde en getalenteerde mensen die me dagelijks inspireren. En heel veel gezelligheid. Van de lunches samen tot de regelmatige pubquiz-avonden en de waanzinnig leuke uitjes.”

Zeg ik ‘team’, dan zeg jij…

“Er voor elkaar zijn, elkaar scherp houden, elkaar inspireren, elkaar uitdagen en elkaar motiveren. En alle creativiteit binnen The Post!”

Jouw meest bingewaardige serie?

“Game of Thrones... en ik heb zelfs genoten van seizoen 8!”

Als je niet aan het werk bent bij The Post, dan vinden we jou …

Kristjan: “"Achter mijn computer. Want dan ben ik ook met film maken bezig. Ik werk bijvoorbeeld aan de post-productie van mijn korte film, aan het script van mijn volgende speelfilm of probeer nieuwe technieken uit in After Effects. Of ik ben mijn colleges aan het voorbereiden, want ik geef filmles op SAE Institute Amsterdam. Naast het film maken, ben ik dus vooral bezig met film maken.

Als ik niet met film bezig ben, sta ik in de keuken. Avondeten met mijn gezin vind ik erg belangrijk en ik probeer altijd iets verrassends en lekkers op tafel zetten. Of ik ben koekjes aan het bakken om mee naar kantoor te nemen voor mijn collega's." 

Meer weten over Kristjan, zijn werk of zijn beste koekjesrecept? Mail hem op Kristjan@thepost.nl
Zijn collega worden? Kan ook! Je vindt de vacature hier.

 

The Post is een SIXD' Agency.
Meet SIXD' here.