Meet The Post'ers: Linda, Producer

7 maart 2023

‘Wat doe je in het dagelijks leven?’ Het is de meest gebruikte openingszin bij smalltalk. Wij vroegen nét iets verder door. Dit is onze The Post’er Linda.

Linda! Jij bent onze regeltante. Als videoproducer ben je verantwoordelijk voor alle video-, fotografie- en audioklussen. Dankzij jou is iedereen altijd op het goede moment op de goede plek. Tijd om het over jouw baan te hebben.

Jouw baan bij The Post…

“Videoproducer dus! Ik ben verantwoordelijk voor de planning, budgetten en benodigdheden (crew, apparatuur, props, catering, vervoer) van alle projecten die te maken hebben met video, fotografie en audio. Of zoals in mijn bio staat: ik regel roze olifanten, als ’t moet ;-). Ik heb een aantal jaar voor grote productiebedrijven gewerkt en werk nu een jaar bij The Post.”

Zeg ik ‘tofste klus bij The Post’, dan zeg jij…

“De opnames voor Ennatuurlijk in Enschede. Mijn eerste eigen productieklus bij The Post. Waarbij we drie dagen lang door heel Enschede hebben gedraaid met 10 verschillende deelnemers op verschillende locaties. Dit was logistiek een leuke puzzel om te leggen en tof deze op de dagen in praktijk te brengen.

In de serie Doorpakkers van Ennatuurlijk gaan we langs de warmtenetten in Nederland. We laten zien waar de netten liggen en hoe ze verduurzaamd worden. Iedere video starten we met dronebeelden om te laten zien hoe groots zo’n net eigenlijk is. Daarna gaan we op bezoek bij de klanten, spreken met experts en bezoeken belangrijke locaties. In de montage komen er dan ook nog animaties overheen. Kortom: niet alleen een toffe video, maar ook voor mij als Video Producer een leuke uitdaging!”

‘Bureauleven’ betekent voor jou…

“Afwisselend werk en veel contacten. Met veel verschillende klanten is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle puzzelstukjes op hun plek te laten vallen. Oh, en uren schrijven om ervoor te zorgen dat we precies bij kunnen houden waar we onze tijd besteed hebben. Dat had ik hiervoor nog nooit eerder gedaan.”

Zeg ik ‘team’, dan zeg jij…

“Samen komt alles goed! Bij The Post hebben we zoveel verschillende mensen en disciplines rondlopen. Als je hulp nodig hebt bij iets waar je zelf niet veel vanaf weet, is de kans groot dat een van de collega’s het wel weet.”

Jouw meest bingewaardige serie?

“Charmed. De originele uit 1998. Niet de reboot. Voor deze serie heb ik nachten doorgehaald, omdat elke aflevering weer zo'n cliffhanger heeft, dat je niet kunt stoppen. De serie heeft 8 seizoenen en die heb ik allemaal meerdere malen opnieuw gekeken.”  

Als je niet aan het werk bent bij The Post, dan vinden we jou …

“Tot voor kort zou ik gezegd hebben: ‘in het centrum van Zwolle op het terras of in de kroeg met een wijntje in mijn hand’, maar nu lekker thuis op de bank met een gemberthee, want ik ben in blije verwachting van mijn eerste kindje! Binnenkort zal ik met verlof gaan en ik zoek nog een vervanger…”

Kom jij ons team versterken en Linda’s functie waarnemen tijdens haar verlof en beyond? Check de vacature hier!

The Post is een SIXD' Agency.
Meet SIXD' here.