Met een podcast heb je de volle aandacht van je publiek

17 december 2020

Podcasts schieten als paddenstoelen uit de grond. En dat is niet voor niets: het is een fantastisch middel om verhalen mee te vertellen. Een podcast kan entertainen of ontspanning bieden, maar veel mensen luisteren ook om iets nieuws te leren. Ons brein is dan ook dol op deze vorm van verhalen.

Welke insteek ook bij jouw verhaal past: met een podcast heb je de volle aandacht van je publiek. En de omvang van dat publiek kan je zomaar verbazen. De afgelopen jaren hebben miljoenen Nederlanders het fenomeen podcasts ontdekt. Het mooie is dat je altijd en overal naar een podcast kunt luisteren: of je nu gaat hardlopen, autorijden, koken of strijken. Podcasts maken al die momenten waarop je brein wel wat afleiding of uitdaging kan gebruiken, leuker en interessanter.

Bij The Post hebben we alles in huis om ijzersterke podcasts op te nemen. Social distance proof in onze studio, telefonisch of middels een video-interview. Ook bij een slechte verbinding laten we het resultaat geweldig klinken, dat beloven we. Dus of je nu interesse hebt in het omzetten van een geschreven tekst in een podcast, het opnemen van een vraaggesprek of een fictief audioverhaal, we gaan graag samen aan de slag!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Let us keep you posted.