The Post

Omhoger, een korte film van The Post

The Post
Met Omhoger (2019) waagden we ons voor het eerst op filmterrein. Omhoger is het filmdebuut van The Post en werd gemaakt in het kader van het 48 Hour Film Project Amsterdam.
Beste sounddesign
prijs
Publieksprijs
prijs

48 Hour Film Project Amsterdam

Zoals de naam misschien al doet vermoeden, moeten deelnemende teams binnen 48 uur een korte film maken, compleet van script tot eindmontage. De productie moest aan een aantal voorwaarden voldoen: naast een toegewezen genre kregen we ook een verplicht object, zin en personage om in de productie te verwerken. Ons team kreeg het genre ‘science fiction’ toegewezen. Het verplichte object was een parfumfles, de zin luidde ‘Blinde vogels vliegen niet ver’ en het personage bleek een illustrator. Onze eerste film viel meteen in de prijzen: we wonnen de publieksprijs en de prijs voor beste sounddesign. Ook werden we genomineerd voor beste cinematografie, beste acteur en beste art direction.

Om in 48 uur een film te maken hebben we samengewerkt met verschillende partijen, die vanuit hun eigen expertise de film naar een hoger niveau hebben getild – licht, geluid en camera, maar ook kostuum en visagie. Het sounddesign is ontwikkeld door onze eigen Geluidwerkplaats.

In Omhoger volgen we een jong stel dat van elkaar vervreemd geraakt is, totdat er plotseling een mysterieus figuur in hun achtertuin staat…

Meer weten over dit project

Deze persoon helpt je graag verder.

Contact
Aukje Oosterveen
Aukje Oosterveen
Account Director

Bekijk onze andere cases

The Post is een SIXD' Agency.
Meet SIXD' here.