Onze diensten

The Post is een contentmarketingbureau, gespecialiseerd in bingewaardige content.

Bij The Post vertalen we de positionering van een merk naar een verhaallijn voor de content, inclusief hoofdrollen en decor. Hiervoor nemen we plaats op de stoel van de scenarioschrijver van een steengoede serie, omdat deze zijn publiek als geen ander weet te boeien. Dat scenario zetten we om in content die past bij jouw publiek: van video tot podcasts en van teksten tot animaties. Hieronder vind je een overzicht van al onze diensten.

We strategize

Strategie & Concept

Een merk positioneren is een verhaal vertellen. Bij The Post denken we na over alles wat daarbij komt kijken: van hoofdrolspelers tot arena, thema’s tot plot. We denken zoals een scenarioschrijver nadenkt over een steengoede serie – want wie weet er beter zijn publiek te boeien? Wil je meer weten over hoe we samen over jouw verhaal na kunnen denken? Hiernaast vind je meer informatie over de tools waarmee we dat doen.

Lees meer

We create

Multidisciplinaire content

IJzersterke bingewaardige content. Dat is onze specialiteit. Maar content bingen kan op veel manieren. Wij vertellen jouw verhaal met impactvolle video’s, interessante podcasts, sterke copy en mind-blowing designs. Maar altijd aan de hand van een steengoede strategie. Wij zijn seriedenkers en helpen merken met het bouwen van een groot en betrokken publiek. Wil je weten hoe jouw verhaal eruit zou kunnen zien? Maak hiernaast een reis door ons multidisciplinaire contentuniversum.

Lees meer

We optimize

Distributie & data

Content zonder resultaten is enkel schoonheid. Maar je merk wil niet alleen mooi – je merk wil meetbaar. Begrijpelijk. Bij The Post doen we dan ook aan produceren, distribueren, meten, analyseren, optimaliseren en herproduceren van content. We willen namelijk dat het aansluit bij jouw publiek. Dat het gezien wordt en dat de aandacht zich omzet in behaalde doelen. Om te zorgen voor de best mogelijke resultaten maken wij gebruik van content optimalisatie. Hoe we dat doen? Neem een kijkje hiernaast.

Lees meer

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Let us keep you posted.