The Post en ziekenhuis Isala bedanken dóórzetters

9 maart 2021

Ziekenhuis Isala lanceert in maart de Dóórzetters bedankt!-campagne, die in samenwerking met The Post is ontwikkeld. Met deze campagne draait Isala de rollen om, door mensen die al maanden thuiszitten en zich aan de maatregelen houden te bedanken. Ook wil Isala de mensen op het hart drukken om – nog even – dóór te zetten.

Isala schakelde The Post in, om samen tot een creatief idee te komen om thuisblijvers te bedanken. Bart Prins, creative director van The Post: “We zochten naar een juiste vorm zonder de thuisblijvers te betuttelen en zonder de woorden te gebruiken die we al zo veel horen in relatie tot corona. Toen ontstond de term ‘dóórzetter’. Er zit iets tweeledigs in; je moet nog even doorzetten, maar je bént ook een doorzetter omdat je thuis de maatregelen opvolgt.”                                                                                                                                                  

 

Applaus

De campagne trapt af met een video waarin elf medewerkers van Isala voor alle doorzetters en volhouders in de samenleving kappen. “Voor al die thuiswerkers en thuisleraren, maar ook de online gamers en online daters. Voor al die mensen die opletten en niet besmetten”, zeggen ze beurtelings in een kettingboodschap. 

Interactief

Het applaus voor de zorg tijdens de eerste coronagolf heeft indruk gemaakt bij de zorgmedewerkers van het ziekenhuis. Door middel van deze campagne kunnen ze iets terug doen en die dankbaarheid terug tonen. “Die wederzijdse waardering vinden we belangrijk. Maar de boodschap is ook: houd vol!”, zegt Isala-voorzitter Rob Dillmann.

The Post brengt samen met Isala verschillende soorten content naar buiten om de thuisblijvers en volhouders in de spotlight te zetten. Zo is er de video waarin het ziekenhuispersoneel voor de dóórzetters klapt, er komt een guerrilla-actie met een heuse Bedankt-truc die door de regio rijdt en er zal gebruik worden gemaakt van buitenreclame en online campagnes. 

The Post is een SIXD' Agency.
Meet SIXD' here.