The Post gaat samenwerking aan met FIZZ | Digital Agency

29 oktober 2020

We hebben groot nieuws! Per direct bundelen we de krachten met het strategisch online marketingbureau FIZZ | Digital Agency uit Meppel in een strategische samenwerking.

“The Post en FIZZ | Digital Agency gaan verregaand samenwerken door de kernmiddelen, kennis en capaciteiten te delen. Deze samenwerking verbetert onze concurrentiepositie en maakt ons interessanter voor meerdere grote opdrachtgevers”, legt Michiel ten Brink van FIZZ | Digital Agency uit. Yossip de Jong van The Post vult aan: “The Post en FIZZ Digital Agency hebben allebei de ambitie om zowel nationaal als internationaal verder te groeien. Met deze samenwerking bundelen we onze krachten om die doelen te behalen en onze opdrachtgevers op een breder vlak te bedienen.”

The Post blijft The Post

6Degrees Media Group, de holding waar FIZZ | Digital Agency onder valt, heeft de aandelen van The Post volledig overgenomen. Maar The Post blijft gewoon The Post, en FIZZ blijft FIZZ. Beide bedrijven houden hun eigen signatuur. Michiel: “Wij vinden het belangrijk dat de specialismen van beide bedrijven nog verder worden verdiept. Daar hebben de markt en het vak behoefte aan. Door deze samenwerking kunnen we deze specialismen nu integraal aanbieden, om te zorgen dat onze klanten en prospects met een nog sterkere profilering hun marktpositie kunnen versterken.”

Meer diepgang en slagkracht

Carlijn Postma van The Post: “Door de samenwerking kunnen we nu gespecialiseerde klantteams samenstellen. Dat geeft onze relatie met opdrachtgevers meer diepgang en zorgt uiteindelijk voor nog betere resultaten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat deze stap nog veel meer gaat opleveren. Dat kan niet anders als ik zie hoeveel denk- en slagkracht er nu wordt samengebracht.” Met de overname van The Post heeft 6Degrees Media Group een grote stap gezet. Het brengt de omvang naar 60 medewerkers met een omzet van 6,5 miljoen euro. De vestiging in Amsterdam wordt onderdeel van een strategische positie van de groep.

Taakverdeling

De komende maanden staan bij ons ‘achter de schermen’ in het teken van het samenvoegen van beide bedrijven. Yossip en Carlijn blijven zich onverminderd inzetten. Carlijn zal zich, als oprichter van The Post en grondlegger van de bingemarketingmethodiek, blijven toeleggen op het doorontwikkelen van het vakgebied en haar kennis delen via (inter)nationale podia. Yossip gaat zich volledig inzetten als strateeg en sparringpartner voor de key-accounts. Michiel ten Brink (oprichter van FIZZ | Digital Agency, internetbureau Digineers en Ten Brink Uitgevers) zet zich in voor de verdere ontwikkeling van de bedrijven door te investeren in personeel, organisatie, productontwikkeling en marktbenadering. Christian Soer (FIZZ) is bureaudirecteur a.i..

#Zinin

Wij hebben enorm veel zin in deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat er veel goeds uit voortkomt. Het streven is om het beste uit beide bedrijven en uit alle betrokkenen te halen. Met tevreden klanten, mooie content en veel voldoening als gevolg. Stay tuned!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Let us keep you posted.