The Post in de race voor drie contentmarketing prijzen

7 november 2022

Dé Nederlandse content prijzen die je moet winnen zijn terug van weggeweest en wij zijn drie keer genomineerd! Onze cases voor FBTO, Eneco eMobility Nederland en Wavin Nederland zijn genomineerd voor twee Content Marketing Awards en een Content Marketing Medal.

 

FBTO

Klanten van FBTO die hun dromen achterna jagen en anderen inspireren dit ook te doen. We leggen deze verhalen al drie jaar lang vast voor de verzekeringsmaatschappij. Inmiddels zijn dat er al meer dan 40! Naast prachtige verhalen levert dit erg mooie resultaten op voor FBTO. Zo goed dat we genomineerd zijn voor een Contentmarketing Award in de categorie Contentmarketingprogramma Business to Consumer.

 

 

Eneco eMobility

Ondernemingen laten zien en helpen hun laadzaken op orde maken. Dat is de verhaallijn van Eneco eMobility: we gaan in gesprek met ondernemers die laadpalen van Eneco hebben aangeschaft. We helpen ze op weg naar hun groene toekomst en dat werpt zijn vruchten af. Met rake content weten we de interesse te wekken van de duurzame ondernemer. We zijn met deze case genomineerd in de categorie Contentmarketingprogramma Business to Business.

 

 

Wavin

Naast Awards voor gehele klantcases worden er ook Medals uitgereikt op disciplineniveau. In de categorie ‘Beste Paid Conversie’ dingt onze campagne van Wavin mee. We creëerden zoveel conversie in een B2B-domein dat dit niet onopgemerkt bleef.

 

 

Uitreiking

Op 28 november, tijdens de CMTA Awardshow, komen we erachter of we met deze nominaties de prijzen in de wacht slepen. We zijn in ieder geval onwijs trots op de nominaties voor deze fantastische projecten en de waardering vanuit de jury 🥳!

 

Over de CMTA

Content Marketing The Awards, CMTA, zijn de Nederlandse prijzen op het gebied van contentmarketing. Georganiseerd door Platform Content en MarketingReport biedt het een podium aan de crème de la crème in onze branche. We kunnen ons hierbij meten aan de top van de bureaus van Nederland en het geeft ons, en onze klanten, goed inzicht in de kwaliteit van onze content.

Meer weten 
over dit project

Deze persoon helpt je graag verder.

Contact
Bart Prins
Bart Prins
Creative director
The Post is een SIXD' Agency.
Meet SIXD' here.