The Post voegt nieuwe superhelden toe aan het team

11 maart 2021

We zijn 2021 lekker gestart met maar liefst zes nieuwe superhelden bij The Post. We stellen ze even aan je voor. Wil jij ook in ons superheldenteam? Scroll dan even door naar beneden, want daar vind je een paar toffe vacatures.

 

Elles van den Akker ondersteunt ons eigenlijk al iets langer. Sinds het zwangerschapsverlof van Wieteke pakt zij haar taken over als account director. Haar superkracht: altijd een glimlach op het gezicht en meester in het bewaken van alle wensen van onze klanten. En Wieteke? Die is inmiddels bevallen van een dochter!

 

 

Team video kreeg de langverwachte upgrade met een dedicated video editor in het team. Gerrit Doelman laat met zijn vliegensvlugge edit skills zien dat de juiste flow vinden in de montages toevertrouwd is aan hem. Naast Gerrit zal Marieke Kropman komende periode afstuderen op het gebied van Interactieve Video, om het succes van de Marketing Drenthe case van vorig jaar verder door te ontwikkelen.
 

Jochem Wouda is een bekend gezicht binnen het team designers. Hij liep in 2019 stage bij The Post en vond dat zo leuk, dat hij na zijn afstuderen weer teruggekomen is. Zijn we blij mee. Als designer zorgt hij ervoor dat de content nog mooier wordt. Evana Peetoom zal dit team deels komen ondersteunen, zij studeert af in de richting van Branding en UX design om onze trainingen en workshops onder de aandacht te gaan brengen. 

 

 

Last but not least, Saïne van Kan. Deze voormalig horecatijger/afgestudeerd journalist/fotograaf met een vlijmscherpe pen versterkt team tekst met haar rake copy. En de planten op kantoor kunnen ook op haar aandacht rekenen.

 

 

Waar wacht je nog op?

Kortom: we gaan dus lekker! Maar we zijn nog lang niet klaar met de uitbreidingen. Zo zoeken we nog een senior designer, brand builder, senior copywriter, account director en een contentproducer. Dus waar wacht je nog op? Check onze vacatures hierrrrrr

Lees meer
The Post is een SIXD' Agency.
Meet SIXD' here.