ONLINE CONTENT CAMPAGNE VOOR VITENS

ONLINE CAMPAGNE

Vitens online content campagne the post

Weet jij eigenlijk waar jouw kraanwater vandaan komt? Op deze vraag weet een groot deel van de Nederlanders het antwoord niet. Waterbedrijf Vitens wil daarom het bewustzijn over de waarde en herkomst van ons drinkwater verhogen. Als onderdeel van de overkoepelende campagne ‘Water uit Lokale Bron’ werd een regionale campagne opgezet voor de promotie van de negen unieke Friese waterbronnen: ‘Water uit Fryske Bron’.

Negen Friese bronnen werden door middel van een off- en online geïntegreerde campagne gedurende een maand onder de aandacht gebracht. Tijdens de campagne werd een heuse pop-up WaterWinkel geopend in het hart van Leeuwarden. Hier konden bezoekers kennis maken met de verschillende Fries bronnen. The Post was verantwoordelijk voor de online strategie, creatie en distributie van de content, met als doel de traffic naar de website verhogen.

Videocommercial

In deze videocommercial toonden we de lange reis die water aflegt voordat het bij jou en mij uit de kraan komt. Facebook en Instagram werden ingezet om deze content in verschillende vormen onder de aandacht te brengen van het publiek.

resultaten

0
Bereik
0
videoweergaven
0 %
CTR

resultaten

Deze straatpraat – opgenomen in Leeuwarden – besteedt aandacht aan het verschil in smaak van de negen Friese Bronnen. De video werd als ondersteunende content ingezet op de landingspagina en diverse socialmediakanalen.

resultaten

Een speciaal ingerichte landingspagina vormde het digitale centrale punt van de campagne. Op deze pagina kon meer informatie worden gevonden over de lokale waterbron bij jou in de buurt. Ook kon er een kortingsbon gedownload worden voor een unieke waterfles.
Vitens landingspagina friese bron campagne website

MEER WETEN OVER DEZE PRODUCTIE OF SAMEN MET ONS AAN DE SLAG MET JE EIGEN CONTENT?

Neem contact op met onze collega Loes Pisani via loes@thepost.nl

DEEL VIA SOCIAL MEDIA:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin