THE POST GROEIT

Nieuwe specialisten bij ons team

Sinds september hebben we drie nieuwe collega’s mogen begroeten. Hiermee bestaat ons team nu uit 19 personen en hebben we weer enkele nieuwe specialisten in huis. Dat zorgt ervoor dat we nu nog meer zelf kunnen maken: van tekst- tot grote videoproducties.

Digital designer Mark

Als digital designer maakt Mark de mooiste uitingen in zowel bewegend als stilstaand beeld. Hij is afgelopen jaar afgestudeerd aan de NHL Hogeschool, waar hij zijn bachelor Communication and Multimedia Design heeft gehaald. Sinds oktober versterkt hij het designteam. Mark: “Ik heb in de afgelopen twee maanden al veel toffe dingen mogen maken en kijk ernaar uit om daar in 2019 mee verder te gaan.”

Contentmarketing director Nikki

Nikki heeft een achtergrond in de tijdschriftjournalistiek en werkte hiervoor als marketing- en communicatiemedewerker in de paardensport. Nikki: “In mijn rol als content director bij The Post komt alles samen en kan ik veel creativiteit kwijt. Sinds ik hier in september begonnen ben, heb ik me nog geen moment verveeld. Van teksten schrijven tot producties reviewen: iedere dag is weer anders en de tijd vliegt!”

Office manager Renate

Om alle kantoorzaken in goede banen te leiden is Renate sinds september onze office manager. HR, administratie, de telefoon opnemen en de lunch verzorgen: als manusje-van-alles zorgt ze ervoor dat alle kantoorzaken soepel verlopen. Renate: “Ik zit helemaal op mijn plek bij The Post. Het is lekker afwisselend, de collega’s zijn gezellig en ik vind het leuk om ervoor te zorgen dat de dagelijkse gang van zaken goed verloopt.”

 

Benieuwd naar de rest van ons team?

Neem dan eens een kijkje op onze teampagina.

DEEL VIA SOCIAL MEDIA:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin