THE POST OP PLEK 15 VAN BESTE BEDRIJVEN IN MARKETINGADVIES

Prijs voor The Post! Management Team (MT) heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit en populariteit van Nederlandse leveranciers in verschillende vakgebieden voor de MT1000 van 2018. De resultaten hiervan zijn onlangs gepubliceerd en binnen de categorie Marketingadvies staan wij op de 15e plek. 

Als het gaat om ‘excellente uitvoering’ scoort The Post het beste van alle bedrijven binnen deze categorie: we krijgen een 4,3 uit 5. Op de onderdelen ‘klantgerichtheid’ en ‘productleiderschap’ scoren we respectievelijk een 4 en een 3,8 uit 5.

Op de lijst van MT zijn alleen bedrijven met meer dan 5 procent respons zijn meegenomen. De top 3 bestaat uit Zandbeek, Winkelman & Van Hessen en Futurebrand. Bekijk hier de rest van de lijst.

MT1000

Elk jaar doet Management Team onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van diverse leveranciers op de Nederlandse markt. Dit onderzoek wordt samengevat in één omvattende lijst: de MT1000. Voor het onderzoek zijn 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd. Voor elke categorie worden groslijsten gemaakt, met de grootste en bekendste leveranciers in het vakgebied.

DEEL VIA SOCIAL MEDIA:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin