Ons
Verhaal

On demand series kijken: het is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wat dat te maken heeft met contentmarketing? Alles, als je het aan ons vraagt. Want alle merken willen gebingewatched worden alsof ze het nieuwe seizoen van Stranger Things, La Casa de Papel of Peaky Blinders zijn. Aflevering na aflevering, seizoen na seizoen.

Daarom vertalen we bij The Post de positionering van een merk naar een verhaallijn voor de content, inclusief hoofdrollen en decor. Hiervoor nemen we plaats op de stoel van de scenarioschrijver van een steengoede serie, omdat deze zijn publiek als geen ander weet te boeien. En vervolgens schuiven we een stoeltje verder, naar die van de regisseur. Want wat we bedenken, produceren we ook.

FBTO, Dela, Univé, PPG, De Heus, Wavin, Euroma en ManpowerGroup: veel merken wisten ons al te vinden om aan hun organisatiedoelen te werken. Met onze methodiek en allerlei content die we hebben gemaakt: animaties, 3D-podcasts, commercials, checklists, documentaires, short copy, social updates en good old blogs. Bingemarketing dus.

Crew

We zijn inmiddels met zijn twintigen. Een divers team van taalpuristen, videofanaten, designers strategen en een aantal planners die de boel in goede banen leiden. Iedereen heeft zo zijn eigen superpowers, maar wat we gemeen hebben is dat we allemaal de mooiste content willen maken en nogal verknocht zijn aan ons werk. Je ontmoet ons hieronder.

Carlijn heeft The Post opgericht én onze methodiek uitgedacht. Ze...

Carlijn Postma

Oprichter & Eigenaar
 

Carlijn Postma

Position: Oprichter & Eigenaar
Email: carlijn@thepost.nl

Carlijn heeft The Post opgericht én onze methodiek uitgedacht. Ze speelt een voortrekkersrol in de ontwikkeling van het vak contentmarketing en is daarom afgelopen jaar verkozen tot Content Marketing Vrouw van het Jaar.

Als bureaudirecteur staat Yossip samen met Carlijn aan het roer...

Yossip de Jong

Bureaudirecteur & Eigenaar
 

Yossip de Jong

Position: Bureaudirecteur & Eigenaar
Phone: 06-11722344
Email: yossip@thepost.nl

Als bureaudirecteur staat Yossip samen met Carlijn aan het roer van The Post. Naast dat hij het team aanstuurt, schuift hij vaak aan bij strategische sessies vanuit zijn marketing-ervaring bij diverse grote organisaties.

Strateeg en accountmanager voor nieuwe opdrachtgevers: bij vrijwel ieder nieuw...

Wieteke Diender

Accountmanager
 

Wieteke Diender

Position: Accountmanager
Phone: 06-24714880
Email: wieteke@thepost.nl

Strateeg en accountmanager voor nieuwe opdrachtgevers: bij vrijwel ieder nieuw strategietraject is Wieteke betrokken. Ze start projecten op totdat alles loopt, waarna het projectteam het van haar overneemt.

Als accountmanager staat Charleen altijd klaar om je te helpen...

Charleen van der Vechte

Accountmanager
 

Charleen van der Vechte

Position: Accountmanager
Phone: 06-46408134
Email: charleen@thepost.nl

Als accountmanager staat Charleen altijd klaar om je te helpen en mee te denken over bestaande en nieuwe projecten. Of het nu gaat om een strategisch traject of meer om projectmanagement: Charleen regelt het allemaal.

Van strategie tot creatie: accountmanager Loes weet precies hoe ze...

Loes Pisani

Accountmanager
 

Loes Pisani

Position: Accountmanager
Phone: 06-40099605
Email: loes@thepost.nl

Van strategie tot creatie: accountmanager Loes weet precies hoe ze een project moet aanpakken. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden van strategiesessies voor nieuwe opdrachtgevers en het uitwerken van publieksreizen.

Het creatieve geweten van iedere klus: dat is Henny. Als...

Henny Jansen

Creative Director
 

Henny Jansen

Position: Creative Director
Email: henny@thepost.nl

Het creatieve geweten van iedere klus: dat is Henny. Als creative director met een passie voor digitalisering en technologie vormt hij de brug tussen klant, strategie en creatie.

Als art director slaat Bart een brug tussen strategie en...

Bart Prins

Art Director
 

Bart Prins

Position: Art Director
Email: bart@thepost.nl

Als art director slaat Bart een brug tussen strategie en creatie. Hij heeft niet alleen de juiste vormgeving-skills in huis, maar is ook de eerste die met nieuwe, creatieve manieren komt om het publiek van onze klanten te bereiken.

Als content director controleert Else of de gemaakte content –...

Else Adriaans

Content Director
 

Else Adriaans

Position: Content Director
Email: else@thepost.nl

Als content director controleert Else of de gemaakte content – van blog tot video – binnen de strategie van onze klanten past. Met haar journalistieke achtergrond en voorliefde voor schrijven weet ze in elke tekst de juiste toon te raken.

Met haar journalistieke achtergrond én ervaring in de marketing- en...

Nikki Bijhouwer

Content Director
 

Nikki Bijhouwer

Position: Content Director
Email: nikki@thepost.nl

Met haar journalistieke achtergrond én ervaring in de marketing- en communicatiewereld is content director Nikki van alle markten thuis. Van jaarverslag tot videoscript: ze maakt niet alleen onze producties, maar houdt hierbij ook de grote lijn in de gaten.

Met een achtergrond in de journalistiek en veel ervaring in...

Silke Polhuijs

Contentmarketeer
 

Silke Polhuijs

Position: Contentmarketeer
Email: silke@thepost.nl

Met een achtergrond in de journalistiek en veel ervaring in tekst schrijven én vormgeving is contentmarketeer Silke de aangewezen persoon om met je content aan de slag te gaan. Van blog tot creatieve contentmap: ze draait er haar hand niet voor om.

Onder de brug tussen woord en beeld voelt nieuwste aanwinst...

Laurens van den Broek

Content / Art Director
 

Laurens van den Broek

Position: Content / Art Director
Email: laurens@thepost.nl

Onder de brug tussen woord en beeld voelt nieuwste aanwinst Laurens zich als een vis in het water. Moeiteloos schudt Laurens, werkzaam als content en art director, een pakkend stuk tekst of een flitsend design uit zijn mouw. Een creatieve duizendpoot dus, die ons op meerdere vlakken aanvult.

Art director Edith maakt én controleert alle visuele ontwerpen voordat...

Edith Poppe

Art Director
 

Edith Poppe

Position: Art Director
Email: edith@thepost.nl

Art director Edith maakt én controleert alle visuele ontwerpen voordat ze naar onze opdrachtgevers gaan. Ze maakt iedere huisstijl zich eigen en trekt samen met Bart op bij het vormgeven van concepten en formats.

Onze traffic manager Diederik zorgt ervoor dat alle projecten en...

Diederik Willebrandts

Traffic Manager
 

Diederik Willebrandts

Position: Traffic Manager
Email: diederik@thepost.nl

Onze traffic manager Diederik zorgt ervoor dat alle projecten en planningen staan als een huis. Met een netwerk van freelance videomakers, tekstschrijvers, vormgevers en andere professionals zorgt hij ervoor dat iedere projectplanning gerealiseerd wordt.

Als projectmanager weet Marloes precies hoe ieder project ervoor staat,...

Marloes Reimert

Projectmanager
 

Marloes Reimert

Position: Projectmanager
Email: marloes@thepost.nl

Als projectmanager weet Marloes precies hoe ieder project ervoor staat, en anders zorgt ze daar wel voor. Samen met Beau en Elsemiek ondersteunt ze onze accountmanagers, maakt ze projectplanningen en bewaakt ze de voortgang van alle projecten.

Met zijn frisse kijk op content maakt onze digital designer...

Mark van Nieuwenhoven

Digital Designer
 

Mark van Nieuwenhoven

Position: Digital Designer
Email: mark@thepost.nl

Met zijn frisse kijk op content maakt onze digital designer Mark de mooiste uitingen. Hij ontwerpt afbeeldingen, monteert video’s en creëert ander moois, en dat allemaal met een flinke portie enthousiasme en geregeld een steengoede woordgrap.

Niet lullen maar poetsen, is Beaus motto. Beau is onze...

Beau Feijen

Projectmanager
 

Beau Feijen

Position: Projectmanager
Email: beau@thepost.nl

Niet lullen maar poetsen, is Beaus motto. Beau is onze aanwinst op het gebied van projectmanagement. Ze schept orde in de chaos, is een toegankelijk aanspreekpunt tussen klanten en het contentteam en pakt uitdagingen op het gebied van planningen met beide handen aan.

Wat voor videoformat het ook is, van straatinterview tot hero-content,...

Jan-Willem de Graaf

Filmmaker / Regisseur
 

Jan-Willem de Graaf

Position: Filmmaker / Regisseur
Email: jan-willem@thepost.nl

Wat voor videoformat het ook is, van straatinterview tot hero-content, onze filmmaker en regisseur Jan-Willem doet het allemaal. Hij is journalistiek onderlegd én heeft veel ervaring in het maken van video’s: een perfecte combinatie voor contentmarketing.

Stagiaire Maartje versterkt ons op het gebied van design. Ze...

Maartje Monsma

Stagiaire Vormgeving
 

Maartje Monsma

Position: Stagiaire Vormgeving
Email: vormgeving@thepost.nl

Stagiaire Maartje versterkt ons op het gebied van design. Ze houdt zich graag bezig met vernieuwende content. Van contentmaps tot presentaties: Maartje maakt er – vol enthousiasme – iets moois van.

Copywriter Annemarijn heeft een voorliefde voor storytelling (en is dol...

 

Annemarijn van Elderen

Position: Copywriter
Email: annemarijn@thepost.nl

Copywriter Annemarijn heeft een voorliefde voor storytelling (en is dol op The Lion King). Of het nu een contentmap of een webtekst is: ze maakt er in een handomdraai een goed lopend en rond verhaal van.

Van HR-zaken tot administratie, de telefoon opnemen en een goede...

Renate Breetveld

Office Manager
 

Renate Breetveld

Position: Office Manager
Email: renate@thepost.nl

Van HR-zaken tot administratie, de telefoon opnemen en een goede lunch verzorgen: onze office manager Renate maakt het in orde. Dit manusje-van-alles is gek op regelen en dankzij haar loopt de dagelijkse gang van zaken soepeltjes door.

Geen video of podcast verlaat ons pand zonder dat geluidstechnicus...

René Postma

Geluidstechnicus
 

René Postma

Position: Geluidstechnicus
Email: rene@geluidwerkplaats.nl

Geen video of podcast verlaat ons pand zonder dat geluidstechnicus René ernaar heeft gekeken. In onze eigen geluidsstudio werkt hij aan een van de meest ondergewaardeerde onderdelen van contentproducties: sound design.
rene@geluidwerkplaats.nl

Carlijn Postma

Position: Oprichter & Eigenaar
Email: carlijn@thepost.nl

Carlijn heeft The Post opgericht én onze methodiek uitgedacht. Ze speelt een voortrekkersrol in de ontwikkeling van het vak contentmarketing en is daarom afgelopen jaar verkozen tot Content Marketing Vrouw van het Jaar.

Carlijn heeft The Post opgericht én onze methodiek uitgedacht. Ze...

Carlijn Postma

Oprichter & Eigenaar

Yossip de Jong

Position: Bureaudirecteur & Eigenaar
Phone: 06-11722344
Email: yossip@thepost.nl

Als bureaudirecteur staat Yossip samen met Carlijn aan het roer van The Post. Naast dat hij het team aanstuurt, schuift hij vaak aan bij strategische sessies vanuit zijn marketing-ervaring bij diverse grote organisaties.

Als bureaudirecteur staat Yossip samen met Carlijn aan het roer...

Yossip de Jong

Bureaudirecteur & Eigenaar

Wieteke Diender

Position: Accountmanager
Phone: 06-24714880
Email: wieteke@thepost.nl

Strateeg en accountmanager voor nieuwe opdrachtgevers: bij vrijwel ieder nieuw strategietraject is Wieteke betrokken. Ze start projecten op totdat alles loopt, waarna het projectteam het van haar overneemt.

Strateeg en accountmanager voor nieuwe opdrachtgevers: bij vrijwel ieder nieuw...

Wieteke Diender

Accountmanager

Charleen van der Vechte

Position: Accountmanager
Phone: 06-46408134
Email: charleen@thepost.nl

Als accountmanager staat Charleen altijd klaar om je te helpen en mee te denken over bestaande en nieuwe projecten. Of het nu gaat om een strategisch traject of meer om projectmanagement: Charleen regelt het allemaal.

Als accountmanager staat Charleen altijd klaar om je te helpen...

Charleen van der Vechte

Accountmanager

Loes Pisani

Position: Accountmanager
Phone: 06-40099605
Email: loes@thepost.nl

Van strategie tot creatie: accountmanager Loes weet precies hoe ze een project moet aanpakken. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden van strategiesessies voor nieuwe opdrachtgevers en het uitwerken van publieksreizen.

Van strategie tot creatie: accountmanager Loes weet precies hoe ze...

Loes Pisani

Accountmanager

Henny Jansen

Position: Creative Director
Email: henny@thepost.nl

Het creatieve geweten van iedere klus: dat is Henny. Als creative director met een passie voor digitalisering en technologie vormt hij de brug tussen klant, strategie en creatie.

Het creatieve geweten van iedere klus: dat is Henny. Als...

Henny Jansen

Creative Director

Bart Prins

Position: Art Director
Email: bart@thepost.nl

Als art director slaat Bart een brug tussen strategie en creatie. Hij heeft niet alleen de juiste vormgeving-skills in huis, maar is ook de eerste die met nieuwe, creatieve manieren komt om het publiek van onze klanten te bereiken.

Als art director slaat Bart een brug tussen strategie en...

Bart Prins

Art Director

Else Adriaans

Position: Content Director
Email: else@thepost.nl

Als content director controleert Else of de gemaakte content – van blog tot video – binnen de strategie van onze klanten past. Met haar journalistieke achtergrond en voorliefde voor schrijven weet ze in elke tekst de juiste toon te raken.

Als content director controleert Else of de gemaakte content –...

Else Adriaans

Content Director

Nikki Bijhouwer

Position: Content Director
Email: nikki@thepost.nl

Met haar journalistieke achtergrond én ervaring in de marketing- en communicatiewereld is content director Nikki van alle markten thuis. Van jaarverslag tot videoscript: ze maakt niet alleen onze producties, maar houdt hierbij ook de grote lijn in de gaten.

Met haar journalistieke achtergrond én ervaring in de marketing- en...

Nikki Bijhouwer

Content Director

Silke Polhuijs

Position: Contentmarketeer
Email: silke@thepost.nl

Met een achtergrond in de journalistiek en veel ervaring in tekst schrijven én vormgeving is contentmarketeer Silke de aangewezen persoon om met je content aan de slag te gaan. Van blog tot creatieve contentmap: ze draait er haar hand niet voor om.

Met een achtergrond in de journalistiek en veel ervaring in...

Silke Polhuijs

Contentmarketeer

Laurens van den Broek

Position: Content / Art Director
Email: laurens@thepost.nl

Onder de brug tussen woord en beeld voelt nieuwste aanwinst Laurens zich als een vis in het water. Moeiteloos schudt Laurens, werkzaam als content en art director, een pakkend stuk tekst of een flitsend design uit zijn mouw. Een creatieve duizendpoot dus, die ons op meerdere vlakken aanvult.

Onder de brug tussen woord en beeld voelt nieuwste aanwinst...

Laurens van den Broek

Content / Art Director

Edith Poppe

Position: Art Director
Email: edith@thepost.nl

Art director Edith maakt én controleert alle visuele ontwerpen voordat ze naar onze opdrachtgevers gaan. Ze maakt iedere huisstijl zich eigen en trekt samen met Bart op bij het vormgeven van concepten en formats.

Art director Edith maakt én controleert alle visuele ontwerpen voordat...

Edith Poppe

Art Director

Diederik Willebrandts

Position: Traffic Manager
Email: diederik@thepost.nl

Onze traffic manager Diederik zorgt ervoor dat alle projecten en planningen staan als een huis. Met een netwerk van freelance videomakers, tekstschrijvers, vormgevers en andere professionals zorgt hij ervoor dat iedere projectplanning gerealiseerd wordt.

Onze traffic manager Diederik zorgt ervoor dat alle projecten en...

Diederik Willebrandts

Traffic Manager

Marloes Reimert

Position: Projectmanager
Email: marloes@thepost.nl

Als projectmanager weet Marloes precies hoe ieder project ervoor staat, en anders zorgt ze daar wel voor. Samen met Beau en Elsemiek ondersteunt ze onze accountmanagers, maakt ze projectplanningen en bewaakt ze de voortgang van alle projecten.

Als projectmanager weet Marloes precies hoe ieder project ervoor staat,...

Marloes Reimert

Projectmanager

Mark van Nieuwenhoven

Position: Digital Designer
Email: mark@thepost.nl

Met zijn frisse kijk op content maakt onze digital designer Mark de mooiste uitingen. Hij ontwerpt afbeeldingen, monteert video’s en creëert ander moois, en dat allemaal met een flinke portie enthousiasme en geregeld een steengoede woordgrap.

Met zijn frisse kijk op content maakt onze digital designer...

Mark van Nieuwenhoven

Digital Designer

Beau Feijen

Position: Projectmanager
Email: beau@thepost.nl

Niet lullen maar poetsen, is Beaus motto. Beau is onze aanwinst op het gebied van projectmanagement. Ze schept orde in de chaos, is een toegankelijk aanspreekpunt tussen klanten en het contentteam en pakt uitdagingen op het gebied van planningen met beide handen aan.

Niet lullen maar poetsen, is Beaus motto. Beau is onze...

Beau Feijen

Projectmanager

Jan-Willem de Graaf

Position: Filmmaker / Regisseur
Email: jan-willem@thepost.nl

Wat voor videoformat het ook is, van straatinterview tot hero-content, onze filmmaker en regisseur Jan-Willem doet het allemaal. Hij is journalistiek onderlegd én heeft veel ervaring in het maken van video’s: een perfecte combinatie voor contentmarketing.

Wat voor videoformat het ook is, van straatinterview tot hero-content,...

Jan-Willem de Graaf

Filmmaker / Regisseur

Maartje Monsma

Position: Stagiaire Vormgeving
Email: vormgeving@thepost.nl

Stagiaire Maartje versterkt ons op het gebied van design. Ze houdt zich graag bezig met vernieuwende content. Van contentmaps tot presentaties: Maartje maakt er – vol enthousiasme – iets moois van.

Stagiaire Maartje versterkt ons op het gebied van design. Ze...

Maartje Monsma

Stagiaire Vormgeving

Annemarijn van Elderen

Position: Copywriter
Email: annemarijn@thepost.nl

Copywriter Annemarijn heeft een voorliefde voor storytelling (en is dol op The Lion King). Of het nu een contentmap of een webtekst is: ze maakt er in een handomdraai een goed lopend en rond verhaal van.

Copywriter Annemarijn heeft een voorliefde voor storytelling (en is dol...

Renate Breetveld

Position: Office Manager
Email: renate@thepost.nl

Van HR-zaken tot administratie, de telefoon opnemen en een goede lunch verzorgen: onze office manager Renate maakt het in orde. Dit manusje-van-alles is gek op regelen en dankzij haar loopt de dagelijkse gang van zaken soepeltjes door.

Van HR-zaken tot administratie, de telefoon opnemen en een goede...

Renate Breetveld

Office Manager

René Postma

Position: Geluidstechnicus
Email: rene@geluidwerkplaats.nl

Geen video of podcast verlaat ons pand zonder dat geluidstechnicus René ernaar heeft gekeken. In onze eigen geluidsstudio werkt hij aan een van de meest ondergewaardeerde onderdelen van contentproducties: sound design.
rene@geluidwerkplaats.nl

Geen video of podcast verlaat ons pand zonder dat geluidstechnicus...

René Postma

Geluidstechnicus

Join us!

Heb jij een superpower die onze content naar een nog hoger niveau tilt? En wil je meewerken aan het opbouwen van mooie merken?

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Cookie-instellingen

Op deze website worden verschillende cookies gebruikt. We maken onderscheid tussen functionele, analytische en marketing-cookies. Je kunt zelf kiezen welke cookies wel en niet geplaatst mogen worden.


We meten bezoekers op onze website via Google Analytics, om onze website te verbeteren Het bijhouden van bezoekgedrag is geanonimiseerd en dus niet terug te leiden naar jouw persoon.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Liever niet
Accepteren

Nieuw: Bingemarketing

Het nieuwe boek van Carlijn Postma

Bingewatchen. Wie doet het niet? Netflix houdt hele volksstammen aan de buis gekluisterd. Hoe krijgen seriemakers dat voor elkaar en wat kunnen marketeers ervan leren? Je leest het nu in het boek: Bingemarketing, waarin Carlijn Postma antwoord geeft op deze vraag