VACATURE: CONTENT DIRECTOR
(40 uur)

Met welk talent maak jij onze content nog beter? Ben jij bijvoorbeeld een creatieve contentexpert (op het gebied van tekst, video of online marketing) die inhoudelijk verantwoordelijk kan zijn voor de content voor onze klanten? Dat is mooi, want wij zoeken per direct een fulltime content director!

 
Waar ben jij als content director écht goed in?

Als content director ben je de hoofdredacteur van de content die we voor onze verschillende klanten maken. Je houdt de grote lijnen in de gaten en ontwikkelt samen met de rest van het team de mooiste series voor onze klanten. De series die we maken kunnen allerlei vormen hebben, zoals tekst, audio of video. Op al deze uitingen pas je ‘The heroes journey’ toe, door ons vertaald naar de pulieksreis. 

Wat doet een content director bij The Post?
Als content director slash hoofdredacteur ga je met klanten de diepte in: aan de hand van de strategie bepaal je formats en stel je doelen op basis van data en cijfers. Die contentmarketingdoelen hou je constant voor ogen. Je bewaakt de contentformats die je ontwikkelt en kijkt ondertussen op kritische wijze mee met content van het creatie-team. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk en bent naar de klanten toe het aanspreekpunt als het gaat om inhoud en advies. 

 

Checklist:

  • Marketing-, communicatie- of mediagerelateerde opleiding;
  • WO/HBO denk-/werkniveau;
  • 5 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarvan min. 2 jaar bij een bureau;
  • Jouw uitdaging: contentmarketingdoelstellingen halen;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, kritisch, ondernemend en kwaliteitsgericht.

Enthousiast? Stuur dan uiterlijk 31 augustus je reactie met korte motivatie en CV naar Yossip de Jong op werken@thepost.nl

DE SFEER BIJ THE POST

The-Post-werkvloer-impressie-sfeer