VACATURE: ONLINE MARKETEER
(40 uur)

Met welk talent maak jij onze content nog beter? Ben jij die creatieve online marketeer met een oog voor data-analyse? Werk je planmatig en durf je in te spelen op ontwikkelingen? Dat is mooi, want wij zoeken per direct een fulltime online marketeer!

Waar ben jij als online marketeer écht goed in?
Voor jou als online marketeer is het verspreiden van content een koud kunstje. Jij weet hoe je het publiek van klanten kunt activeren. Het is een pré als je zelf content kunt maken. Daarnaast zorg je ervoor dat mensen naar contentplatforms navigeren en dat deze acties worden gemonitord. Je kan strategische én creatieve keuzes maken voor distributie, wat essentieel is voor het succes van de series die we voor onze klanten maken.

Wat doet een online marketeer bij The Post?
Je verspreidt de content die we maken, via social media, websites of mailings. Je analyseert wat content doet met het publiek en eventueel pas je hierop het distributieplan aan. Je weet precies welke kanalen het best passen bij welke formats en welke keuzes je moet maken om de juiste resultaten te behalen. Samen met de content director hou je zo in de gaten of de doelstellingen van de klanten behaald worden. Je voert A/B-testen uit, verdiept je in e-mailmarketing én diensten als MailChimp, Google Analytics, Ads en Tag Manager hebben voor jou geen geheimen. Ook SEA (zoekmachinemarketing) en SEO (zoekmachineoptimalisatie) spelen een grote rol in jouw werk. Daarmee verbeter je de vindbaarheid van de series die we maken.

Checklist: 
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een bureau;
  • Marketing-, communicatie- of mediagerelateerde opleiding; 
  • WO/HBO denk-/werkniveau;
  • Kennis van contentmarketing-systemen, online monitoring- en engagement-tools;
  • De durf om in te spelen op trends en ontwikkelingen en je werkt planmatig. 
Enthousiast? Stuur dan uiterlijk 31 augustus je reactie met korte motivatie en CV naar Yossip de Jong op werken@thepost.nl

DE SFEER BIJ THE POST

The-Post-werkvloer-impressie-sfeer