VIDEO VOOR VEILIGHEIDSREGIO IJSSELLAND

OM AANDACHT TE VRAGEN VOOR DE BELEIDSAGENDA

De beleidsagenda van Veiligheidsregio IJsselland voor de komende jaren op een aansprekende manier presenteren aan medewerkers én samenwerkingspartners: dat was de vraag waarmee de Veiligheidsregio bij The Post aanklopte. Het resultaat is een korte video waarin de betrokkenheid van de organisatie binnen alle veiligheidsfacetten in de regio duidelijk naar voren komt.

Op die manier wil de Veiligheidsregio haar medewerkers en partners uitnodigen om de beleidsagenda te lezen en zich voor te bereiden op de inhoudelijke behandeling van de agenda in de eigen gemeenteraad. Hierbij is het doel niet om een sluitend concept te presenteren. Het is juist de bedoeling dat kijkers gaan nadenken wat ze vanuit hun functie, vakgebied of expertise kunnen doen om bij te dragen aan een veiliger IJsselland.

We hebben een volledige video én een videotrailer met call to action gemaakt:

Start uitrol strategie

De videoproductie sluit hiermee naadloos aan op de contentmarketingstrategie die The Post inmiddels samen met de Veiligheidsregio heeft ontwikkeld. Met deze video wordt een start gemaakt met de uitrol van deze strategie.

Samenwerking videoproductie

Naast dat we trots zijn op het resultaat, willen we ook graag het soepele verloop van het productieproces uitlichten. De doorlooptijd was kort en er waren diverse disciplines – intern én extern – bij dit project betrokken. Zo waren de conceptontwikkeling, productie en regie in handen van onze collega’s, maar zijn de opnames in samenwerking met videoproductiebedrijf Red Diamonds gedaan en heeft René Postma van de Geluidswerkplaats het sound design verzorgd.

MEER WETEN OVER DEZE PRODUCTIE OF SAMEN MET ONS AAN DE SLAG MET JE EIGEN CONTENT?

Neem contact op met onze collega Charleen van der Vechte via: charleen@thepost.nl

DEEL VIA SOCIAL MEDIA:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin