VIDEO: WATERSCHAPS-
VERKIEZINGEN

VOOR WATERSCHAP RIJN & IJSSEL

Het waterschap: wat doet deze overheidsorganisatie eigenlijk? En waarom is het belangrijk om je stem uit te brengen? In aanloop naar de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 maakten we een video voor Waterschap Rijn & IJssel. In deze video leggen twee mensen achter de organisatie kort uit wat het waterschap doet. De video eindigt met de vraag: wat voor watertype ben jij? 

En welk watertype je bent, kan je onderzoeken via de test op de site van Waterschap Rijn & IJssel. Aan The Post de taak om mensen via de video te triggeren de test te gaan doen. Het uiteindelijke doel? Mensen doen inzien dat stemmen voor het waterschap belangrijk is. Dat water overal is, en dat iedereen er iets van mag vinden. En dat het goed is om op 20 maart je stem uit te brengen.

HEIN EN KINSEY

In de video vertellen jeugdbestuurder Kinsey en dijkgraaf Hein over hun visie op water. Hoe voelen zij zich in de buurt van water? Waarom zijn zij graag met dit onderwerp bezig? En wat is er zo uniek aan de waterschapsverkiezingen in Nederland? 

MEER WETEN OVER DEZE PRODUCTIE OF SAMEN MET ONS AAN DE SLAG MET JE EIGEN CONTENT?

Neem contact op met onze collega Charleen van der Vechte via charleen@thepost.nl

DEEL VIA SOCIAL MEDIA:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin