WERVINGSVIDEO's MANPOWERGROUP: B2C ÉN B2B

Personeel gezocht bij Yellow Chips

Chipsproducent Yellow Chips in Emmeloord is een klant van ManpowerGroup. De fabriek is snelgroeiend en het bestuur loopt tegen een aantal hr-problemen aan. Ze hebben soms moeite met het vinden van gekwalificeerd personeel. ManpowerGroup helpt daarbij. Voor zowel de B2C- als de B2B-kanalen van ManpowerGroup maakten we een video over Yellow Chips.

HR-OPLOSSINGEN - B2B

Jesse ’t Lam, eigenaar van Yellow Chips, vindt het lastig personeel te vinden vanwege de krappe arbeidsmarkt. Dit probeert hij op te lossen door doorlopend aan het voetlicht te brengen wat de identiteit en cultuur van het bedrijf is en waarom Yellow Chips een leuke werkgever is. Toch blijft het lastig om gekwalificeerd personeel te vinden met een achtergrond in de levensmiddelenindustrie, iets waar Yellow Chips vaak naar op zoek is. In de video legt Jesse uit hoe ManpowerGroup helpt bij deze hr-problemen:

ZO WERKT EEN OPERATOR - B2C

Maar ook voor de B2C-kanalen wilde ManpowerGroup graag een video. De functie waarnaar Yellow Chips het meest op zoek is, is die van operator. In de video worden daarom op een pakkende manier nieuwe operators geworven:

MEER WETEN OVER DEZE PRODUCTIE OF SAMEN MET ONS AAN DE SLAG MET JE EIGEN CONTENT?

Neem contact op met onze collega Wieteke Diender via wieteke@thepost.nl

DEEL VIA SOCIAL MEDIA:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin