Meet The Post'ers: Kristjan, filmmaker

‘Wat doe je in het dagelijks leven?’ Het is de meest gebruikte openingszin bij smalltalk. Wij vroegen bij onze collega’s nét iets verder door. Dit is onze The Post’er Kristjan.

Hij is filmmaker in hart en nieren en tilt al onze (video)producties naar een hoger niveau. En dan heeft ‘ie ondertussen ook nog tijd om ons te voorzien van versgebakken koekjes. We love Kristjan.

Kristjan Header

Jouw baan bij The Post…

“Ik ben filmmaker.”

Zeg ik ‘tofste klus bij The Post’, dan zeg jij…

“Het is echt moeilijk om één project uit te lichten als de allertofste, maar als ik moet kiezen denk ik dat ik voor de FBTO Prinsjesdag-campagne ga. We hebben verder gebouwd op de eerdere reeks video’s en het thema verder uitgebreid door het nog meer lading te geven. En het was ontzettend gaaf om een grappige actie-achtervolgingsfilm te draaien waarin Matthijs met het zorgkoffertje door Den Haag aan het racen is en weg probeert te komen bij de paparazzi. Die uiteindelijk helemaal niet in hem geïnteresseerd bleken te zijn.

Ook hebben we een extra contactmoment gecreëerd, met een spannende zoektocht door het pand van FBTO op het moment dat de nieuwe zorgpolissen bekend worden. Echt een mooie productie in concept en uitvoering."

‘Bureauleven’ betekent voor jou…

“Werken met gemotiveerde en getalenteerde mensen die me dagelijks inspireren. En heel veel gezelligheid. Van de lunches samen tot de regelmatige pubquiz-avonden en de waanzinnig leuke uitjes.”

2021 11 THE POST WAVIN BTS 10
2022 08 THE POST FBTO 36