Univé

De boodschap voelbaar maken via video

Toegankelijk, eerlijkheid, vertrouwen. Met Univé oogst je de zon, zoals de boer zijn groenten oogst. Dit gevoel wilde Univé meegeven aan hun publiek.

De opdracht

Het slimste laadnetwerk van Nederland zijn. Dát is het doel van Eneco eMobility - leverancier van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Met een oplossing voor iedereen, zowel bedrijven als ‘berijders’. Zo zorgen ze voor de versnelling van de energietransitie én maken ze elektrisch rijden toegankelijk.

Twee verschillende publieksgroepen betekent ook twee verschillende publieksreizen. Daar spelen we op in met contentformats die de verschillende behoeftes van het publiek vervullen. Het format gericht op ondernemers? Laadzaken! Met twee inspirerende afleveringen en nog meer in de maak. In het format Eneco eMobility geeft antwoord geven we antwoord op alle vragen over elektrisch rijden en laden, thuis of op het werk. Er zijn al tien afleveringen gemaakt.

Alle content verzamelen we op diverse landingspagina’s die het publiek meenemen in de wereld van het slimste laadnetwerk van Nederland.


De uitvoering

De uitdaging voor deze video was de vraag om de video toegankelijk te maken voor zowel consumenten als stakeholders en partners. Daarom is ervoor gekozen geen technisch verhaal te doen in de video, maar een herkenbare situatie. Een gezin dat langsgaat bij de boer om eitjes te kopen. Centraal staat het toegankelijke gevoel. De lokale verbinding tussen boeren en consumenten is belangrijk; de video haakt in op het leden-voor-leden gevoel.

Enthousiast?
Neem contact op!