Onze diensten

We create

Wij vertellen jouw verhaal met impactvolle video’s, interessante podcasts, sterke copy en mind blowing designs. Maar vooral: aan de hand van een steengoede strategie.

Img 6900

De kracht van jouw verhaal

Blogs, podcasts, video’s, interviews, artikelen, animaties. Wat het middel ook is: wij gebruiken het om jouw verhaal te vertellen. We zorgen voor spannende cliffhangers en bouwen aan seizoenen. We gaan uit van de kracht van jouw verhaal. Zo vertalen we de positionering van jouw merk naar een verhaallijn voor content, om hiermee je publiek te boeien en te binden!

Wij gaan voor de langetermijnrelatie

Wat on demand diensten zoals Netflix, Disney+ en Videoland te maken hebben met contentmarketing? Alles! Alle merken willen gebingewatcht worden als een nieuw seizoen van Stranger Things, Undercover of The Mandalorian. We nemen plaats op de stoel van een serieschrijver, omdat deze zijn of haar publiek als geen ander weet te binden en te boeien. Zo realiseren wij een duurzame marketingstrategie: we bouwen aan een langetermijnrelatie met het publiek.

Photo 1566978862346 73282aa378a4

Video marketing: een videoproductie met impact

Op het puntje van je stoel, in volle concentratie, meegenomen worden in het verhaal tot de laatste seconde. Het maken van impact, daar gaan wij voor bij het produceren van een video. Wij brengen jouw merkverhaal naar je publiek door middel van videocontent; een contentvorm waarmee je in een paar minuten, of zelfs seconden, jouw boodschap over kan brengen.

Bij een videoproductie komt veel kijken. Wij snappen dat je daar hulp bij nodig hebt! We denken graag met je mee voor het script, verzorgen de videoproductie, montage en indien nodig een voice-over. Op locatie en in de studio. Wij zorgen voor bingewaardige video’s waarmee jij jouw publiek aanspreekt!

Podcast maken: creëer luisterwaardige podcasts

Onderweg naar je werk of tijdens huishoudelijke klusjes; podcasts kunnen altijd óveral! Een podcast is en fantastisch middel om verhalen te vertellen. Wij helpen jou met het maken van jouw audioverhaal, zodat jouw publiek je verhaal ‘handsfree’ kan beluisteren.

We hebben alles in huis om (telefonische) podcasts op te nemen. De productie kan via een telefonisch of video-interview, in onze studio maken we er vervolgens een binge-luisterwaardig verhaal van. Dus of je nu interesse hebt in het omzetten van een geschreven tekst in een podcast, het opnemen van een vraaggesprek of een fictief audioverhaal, we gaan graag samen aan de slag!

Copywriting: sterke copykunsten

Copywriting is de kunst van het schrijven van overtuigende teksten. Een goede copywriter zorgt ervoor dat jouw verhaal verteld wordt in de juiste woorden, op een aantrekkelijke manier. Dat maakt dat de bezoeker van jouw website evolueert van zoekende lezer tot enthousiast publiek!

Bij The Post zorgen we niet alleen voor een enthousiast publiek, we schrijven teksten zoals een scenarioschrijver van een steengoede serie. We vertalen jouw merk in een verhaallijn waarvan je het vervolg wel moét weten. Interviews, blogs, longreads, whitepapers, projectreviews: you name it, onze tekstschrijvers schrijven het. Om het plaatje compleet te maken, vullen we deze teksten aan met fotomateriaal, een illustratie, infographic of een cartoon.

Img 1895

Animatie laten maken: jouw verhaal tot leven

Maar liefst 60% van de wereldbevolking is een beelddenker. Het is dan ook niet zo gek dat een video met een goed verhaal beter wordt onthouden dan een geschreven boodschap. Wij helpen jou om begrepen te worden en zetten jouw boodschap om in een begrijpelijke animatie!

Wanneer je een animatie laat maken ben je in staat om een compleet nieuwe wereld te creëren! Of je nou een lastig jaarverslag of complexe cijfers met je publiek wil delen; wij maken je boodschap helder en effectief. Zo vertalen we jouw boodschap met gebrek aan visuele content makkelijk naar een doeltreffende en toegankelijke explanimation of uitlegvideo!

Content design: de visuele boodschap

De eerste indruk is belangrijk. Mensen gaan af op wat ze zien, nog voordat ze iets hebben gelezen. Het gezegde is waar; een beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar een beeld kan deze woorden ook zeker ondersteunen; daarom is een goed design onmisbaar!

Content design helpt je boodschap visueel onder de aandacht te brengen. Een goed design draagt bij aan een merkbeleving, het maakt de inhoud beter en duidelijker. Het is geen sausje wat je over een tekst giet; een goed graphic design zorgt ervoor dat je content een geheel is. Ben je op zoek naar nieuwe vormgeving of een mind blowing design? We gaan graag voor je aan de slag!

Corporate identity: de eerste indruk

Zwart met rood? Netflix! Een hupsende bureaulamp? Pixar! Wie jij bent en waar jij voor staat; corporate identity is van belang om je als merk te kunnen profileren. Om jouw boodschap te benadrukken en duidelijker te communiceren heb je een sterke visuele identiteit nodig.

Het ontwerpen van een logo, een duidelijk lettertype, kleur en design. Voor jouw visuele identiteit is een sterke huisstijl onmisbaar! Herkenbaarheid door constante uitingen zorgt voor een duidelijke merkassociatie. Elk bedrijf of merk heeft unieke eigenschappen. Die uniciteit, waarin de eigenheid voelbaar is, daar gaan we samen naar op zoek. Zo helpen we jou aan een onvergetelijke eerste indruk!

The post kim ontwerpproces doorkijkje

UX-design: het ontwerp van jouw website

Een goede website moet aan steeds meer eisen voldoen. Het moet prikkelen, de aandacht vasthouden en bezoekers uitnodigen om in actie te komen. Het design van de website speelt hierin een grote rol. Zo moet het aantrekkelijk vormgegeven zijn en de bezoeker moet weten wat er van hem of haar wordt verwacht! Om ervoor te zorgen dat bezoekers de Call To Action (CTA) begrijpen, zorgen we voor een goed UX Design.

UX staat voor User Experience, oftewel: de gebruikerservaring. Het is hét gevoel dat je bezoeker krijgt van het bezoeken van je website of app. Wij zorgen voor de beste ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites en analyseren of er nog iets verbeterd kan worden!

Webinar organiseren: bereik je publiek online

Aanwezig, zonder daadwerkelijk op locatie aanwezig te zijn. Met een webinar kan het! Dit woord is de samenvoeging van ‘web’ en ‘seminar’. Een online evenement waarbij het publiek aanwezig is via een interactieve live-uitzending. Deze webinars en livesessies springen als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe zorg je voor een live-sessie die volgens een strak format wordt geleid?

We helpen je graag bij het benutten van dit populaire middel! Zo maken we een strak draaiboek, zorgen we voor een professionele host, webinar software en helpen we je bij het kiezen van de juiste kanalen voor de uitzending. Zo kan jij je publiek online bereiken en je boodschap professioneel overbrengen!