Meet The Post'ers: Janneke, Account Director

Onze goedlachse Janneke! Met haar vrolijkheid en enthousiasme is het niet gek dat zowel klanten als collega’s volledig met haar weglopen. We zijn allemaal jaloers op hoe goed zij zich kan afsluiten als de chaos van het bureauleven om haar heen stormt. Teach us the ways!

Foto

Jouw baan bij The Post…

Account Director, een heel leuke job waarbij ik zowel nauw samenwerk met de klant (en op deze manier een klein kijkje in de keuken krijg bij veel verschillende organisaties) als met het creatieteam van The Post.

Zeg ik ‘tofste klus bij The Post’, dan zeg jij…

Oef, lastig. Juist de combinatie van verschillende klussen maakt mijn werk zo leuk. Maar als ik dan toch moet kiezen: de klussen die we doen voor onze klant Marketing Oost. Ik heb wel affiniteit met citymarketing en we doen mooie dingen voor ze! Bijvoorbeeld de videoseries In Perspectief en Dwars door Twente.

In deze laatstgenoemde serie verleiden we het publiek op een leuke en luchtige manier om het Twentse land te ontdekken. Onlangs reisden we af naar Enschede voor alweer de vijfde aflevering. Benieuwd waar ik het over heb? Check de aflevering eq
Dwars door Twente - Roadtrip door het creatieve Enschede en De Lutte

‘Bureauleven’ betekent voor jou…

Met het hele team keihard werken en een te gek ‘eindproduct’ neerzetten voor de klant. Voorheen heb ik meer dan tien jaar aan de klantzijde in grote organisaties gewerkt. Oók tof, maar met zo’n grote club mensen en veel verschillende afdelingen ook wel vaak ‘het eilandjes-gevoel’. Dat ervaar ik bij het bureauleven bij The Post absoluut niet. We hebben één doel en we doen het met z’n allen.

Zeg ik ‘team’, dan zeg jij…

The Post. Zoetsappig he? Maar echt! We helpen elkaar, maken samen de mooiste dingen en heel belangrijk: we lachen heel veel!

Jouw meest bingewaardige serie?

I love series, dus een keuze maken uit één is onmogelijk. Mijn favorieten: The Sopranos, Grey’s Anotomy, Peacky Blinders en Homeland. Lekker gevarieerd hè?

Als je niet aan het werk bent bij The Post, dan vinden we jou …

Met mijn vriend en zoontje Mees bij een gezellig koffietentje, met een flink stuk appeltaart met slagroom.